Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wat doen wij in de Droomloods?

Wij zijn team Droomloods! De Droomloods is gebouwd door Kimberly Michaelis en Bas de Goede en zei hebben ook de sleutel in handen van de loods. In deze loods werken ze samen aan de inrichting van uw dromen. Of het nou gaat om een Social-Mediahuiskamer voor uw bedrijf, het optimaal vertegenwoordigen van uw imago of het opzetten van een creatief marketing project. Wij staan voor u klaar en verzorgen voor u de op maat gemaakte uitvoering van uw droom.

Kimberly leeft al bijna 15 jaar online. Vanaf de eerste dag dat de term ‘bloggen‘ in de boeken voor kwam, tot aan het moment dat we influencer marketing als dagelijkse gang van zaken zijn gaan zien.

Het onderhouden van uw imago en creƫren van uiteenlopende (marketing) campagnes voeden haar creatieve geest en in samenwerking met talloze klanten en opdrachtgevers, zijn er vele succesvolle campagnes uitgerold. Door het runnen van diverse websites en Social Media kanalen op diverse platformen, is er met Kimberly een schat aan ervaring aanwezig in de loods en kent de online wereld geen geheimen voor haar!

Bas zwemt al bijna vijf jaar rond in de wereld van PR, Social media en Internetmarketing. Daarnaast heeft hij bijna 15 jaar aan commerciĆ«le ervaring met diverse leidinggevende functies in retail en horeca. Hij heeft een enorme passie voor dranken en lekker eten, daarnaast heeft Bas meerdere websites en Social-Mediakanalen in zijn portfolio. In zijn “vrije tijd” ontwikkeld hij onder andere een online magazine en is eindeloos bezig met het algoritme van Instagram. Nu weten wij wel dat Bas eigenlijk helemaal geen vrije tijd heeft, want deze content tijger heeft geen rem.

Bas werkt in de Droomloods vooral aan de invulling van marketing campagnes en het onderhouden van uw imago door middel van de PR werkzaamheden die voor u op maat gemaakt zijn. Wanneer u een afspraak met ons maakt, is de kans groot dat u contact heeft met Bas voor een eerste kennismaking.

Dat is de vaste waarde van team Droomloods, maar elk vakgebied kent haar eigen specialiteit. Daarom heeft Droomloods een constructief netwerk van vakgekkies en professionals die ter ondersteuning hun skills gebruiken om uw droom werkelijkheid te laten worden. Daarnaast hebben wij een unieke UXO ( User experience optimalisation) aanpak, waardoor u niet alleen maar bezig bent met uw huidige project of doelstelling. Maar ook op de langere termijn plukt u de vruchten van uw korte termijn projecten.

Neem een kijkje op onze PR afdeling

Social media marketing, hulp & beheer

De onbegrensde mogelijkheden van Digitale Marketing

Logo Droomloods You dream we work pr marketing social media en meer

Droomloods
KVK nummer: 71618864
IBAN:
BIC:
Contact: info@droomloods.nl
Facebook: @droomloods
Instagram: @droomloods

U kunt ons uiteraard per mail bereiken, maar via Social media nodigt het wat sneller uit tot een goed gesprek!